Lilleskolerne - en sammenslutning af frie grundskoler

Bliv endnu klogere

Lilleskolerne udbyder forskellige kurser og aktiviteter for både bestyrelser, ledere, medarbejdere og elever

Her kan du læse mere om de enkelte tilbud og se billeder fra allerede afholdte arrangementer

Kurser og aktiviteter

Lilleskolerne afholder hvert år en lang række kurser og møder for forskellige målgrupper på medlemsskolerne. I menuen til venstre kan du læse mere om foreningens kurser og aktiviteter, ligesom du kan se billeder fra allerede afholdte arrangementer.

Invitation til årets symposium: Viden om barnet

Torsdag den 6. juni, dagen efter valget, afholder vi i Lilleskolernes Sammenslutning årets symposium under temaet ’Viden om barnet’ på Vartov i København. Her stiller vi skarpt på ’barnet’ som både centrum og genstand for voksnes ambitioner, forestillinger og intentioner – i hjem, institution og samfund – og hvordan koncepter og metoder, idealer og ideologier sniger sig ind i og præger viden om og tilgange til barnet. 

Under temaerne Det legende lærende barnDet demokratiske barn, og  Det dokumenterede barn har vi hentet pædagogik- og skolefolk ind fra øverste hylde og glæder os til at åbne op for debat og samtale mellem blandt andre Sine Grumløse (lektor, Københavns Professionshøjskole) Mari Pettersvold (sociolog, førstelektor og doktorgradsstipendiat ved Høgskolen i Vestfold, Norge), Carsten Jessen (professor emeritus, DPU) Sofie Rosengaard (ph.d., Københavns Universitet og ansat ved BUPL), Maria Øksnes (professor i pædagogik, NTNU, Norge) og Jeppe Bundsgaard (professor MSO, DPU).

I kan se mere om dem og hele programmet i de vedhæftede filer (en kort og en udfoldet version).

Arrangementet er åbent for alle, og det er gratis at deltage. I er meget velkomne til at videredistribuere invitationen.

Vi glæder os til at se jer den 6.juni, i Storsalen på Vartov, fra kl. 13.30 – 18.00.

Af hensyn til mængden af kaffe, kage, is, læskende drikke mv. må I meget gerne melde tilbage om I deltager, senest  den 31. maj.

 

Find skoler

59 skoler

Vis skoler på kort

Lilleskolernes Sammenslutning