Lilleskolernes Sammenslutning

Lilleskolefestival

Lilleskolernes Musik- og Teaterfestival afholdes hvert år i juni med skiftende skoler som værter

Festivalen byder på musik, dans, teater og kunst leveret af de deltagende skolers ældste elever

Alternative minifestivaler 2023

Desværre er årets Lilleskolernes musik- og teaterfestival aflyst, men det skal ikke afholde os fra at mødes og spille for hinanden i år. Formatet og omfanget bliver ikke det samme som en full scale festival, det er klart – og det er heller ikke meningen. Men mindre kan også gøre det - og det er dét vi som alternativ i år skal samles og danne ramme om.

Lilleskolernes musik- og teaterfestival 2023 skulle efter planen være afholdt på Halsnæs Lilleskole fra den 19. – 21. juni i år, og det er i udgangspunktet disse dage vi lægger op til at musik-/teatermøderne foregår, men det er selvfølgelig helt op til jer, hvad I finder ud af.

Det er jer, skolerne, der er omdrejningspunktet for disse møder; for at I mødes og samles om at spille for hinanden: to skoler, tre skoler… En dag uden overnatning, to dage med overnatning. Hvad der nu kan lade sig gøre. Og så glæder vi os ellers til at Lilleskolernes Musik- og teaterfestival vender tilbage, som vi kender den i 2024, hvor Randers Lilleskole er værter.  

På denne side vil vi i Lilleskolernes Sammenslutning agere markedsplads og postkontor, så I kan holde jer opdateret med:

  • hvilke skoler der har mulighed for og er interesseret i at være værter
  • hvilke skoler der gerne vil komme på besøg
  • hvornår et musik-/teatermøde er ’forseglet’, og der ikke er plads til flere deltagere

I kan også se en liste over medlemsskoler her

Vi vil kontinuerligt opdatere siden og pege i dens retning i vores ugentlige udgivelse af LS Aktuelt. Det betyder også, at vi er afhængige af, at I husker at orientere os i takt med at der sker nyt.

sune@lilleskolerne.dk - 6914 9984

lars@lilleskolerne.dk - 6914 9982

Nedenfor kan I orientere jer i den aktuelle status for musik-/teatermøderne samt en idébank/praktisk info. Og husk at melde ind til os, så vi kan ajourføre og opdatere.

Statusdokument minifestivaler opd 230504

Senest opdateret: 4. maj 2023/LL

  • Nyheder & udgivelser
  • Lilleskoler & skoleliv
  • Administration & ledelse
  • Kurser mv.
  • Om os