Lilleskolernes Sammenslutning

Øvrige publikationer

Her kan du finde og downloade vores øvrige publikationer.

Øvrige publikationer

I 2019 udgav Lilleskolernes Sammenslutning Med pædagogikken i forgrunden. En kvalitativ undersøgelse af pædagogisk arbejde på lilleskolerne - som praksis-perspektiver på inklusionsarbejde i den danske grundskoler. Arbejdet blev udført af Josefine Weng (cand.mag. i pædagogik og projektansat i Lilleskolernes Sammenslutning) med midler fra Undervisningsministeriet.

Vi har siden udgivelsen været ude og holde oplæg på en række af medlemsskolerne med afsæt i arbejdet. Hvis I er interesseret i dette, skal I endelig kontakte os: post@lilleskolerne.dk

Med pædagogikken i forgrunden

Her kan I hente vores nye Stå-mål-med inpirationshæfte - udgivet september 2018.

Inspirationshæfte

Lilleskolefestival, et unikt univers 

1300 elever spiller musik og teater for hinanden 3 dage i juni. Lilleskolefestivalen er unik undervisnings- lærings- og børnekultur, som skoler på skift er værter og som musik- og dramalærere - sammen med eleverne - gennem snart 30 år har gjort til noget helt særligt.  

Lilleskolefestivalen 2008 - temanummer om festivalens nerve og indhold.

Hent  LILLESKOLEFESTIVAL 2008

Musikken spiller- Lilleskolen, juni 2007 

Temanummer om musik - undervisning, faglighed, kreativitet, dannelse mm. Den intellektuelle intelligens, det faglige og det målbare er ikke nok. Der skal andet og mere til. Musik er en del af svaret. Læs om det i interviews med professor i ledelse Steen Hildebrandt, professor i sundhedspyskologi Bobby Zacharia, hjerneforsker Peter Wuust m.fl. og i reportage fra skole der satser på musik.

Hent Lilleskolens temanummer om musik

  • Nyheder & udgivelser
  • Lilleskoler & skoleliv
  • Administration & ledelse
  • Kurser mv.
  • Om os